Notícies

19/04/2021

Club de Begues informa que a partir del proper dissabte 1 de maig estrenem una nova activitat per nens i nenes de 6 a 12 anys.

English & Fun és una activitat que es durà a terme tots els dissabtes per la tarda de 17h a 19h a les instal·lacions del Club de Begues.

L’empresa Yes4english a través del seu professor natiu Dee, seran els encarregats d’organitzar i dinamitzar les activitats en anglès per tota la canalla.

Els nens i nenes hauran de  tenir un nivell bàsic d’anglès per poder seguir les activitats correctament.


El preu mensual de l’activitat serà de 60€ pel soci i 75 pel no soci del Club de Begues.

Tots els interessats podeu tramitar la vostra inscripció a la recepció del Club.

Si necessiteu més informació contacteu amb el Club a través dels diferents canals de comunicació habituals.

 

Us hi esperem!
 

 

 

13/04/2021

Club de Begues informa que ja podeu gaudir del nou espai “COWORKING” a les instal·lacions del Club.

L’horari de l’espai serà de dilluns a divendres de 8:30h a 14h i de 16h a 18h.

 

L’espai COWORKING inclou:

Taules amples per poder treballar còmodes.

Bona connexió WIFI en tot l’espai.

Taquilles per poder guardar el que preciseu.

Dos endolls per taula per poder connectar a la corrent elèctrica.

Servei de “Cantina” per poder menjar o beure quelcom que porteu.

Servei d’impressió de documents (té un cost extra per cada impressió).

Possibilitat de reservar sala de reunions.

Aquest servei COWORKING serà gratuït pels socis del Club, els no socis podeu demanar informació a:


Info@clubdebegues.cat
93.639.00.00
WhatsApp 681260284


Els que estigueu interessats podeu reservar el vostre espai a la recepció del Club de Begues.

Us hi esperem!!!

 

11/03/2021

Club de Begues informa que durant aquesta propera Setmana Santa hem organitzat els següents torneigs de pàdel a les instal·lacions del Club:

Dissabte 27 de Març de 10h a 14h--> TORNEIG MASCULÍ INICIACIÓ/INTERMIG

Dissabte 27 de Març de 16h a 20h --> TORNEIG MASCULÍ INTERMIG/AVANÇAT

Divendres 2 d'Abril de 10h a 14h --> TORNEIG FEMENÍ

Dissabte 3 d'Abril de 10h a 14h --> TORNEIG MIXTE


El preu per persona és de 15€ si ets soci/a del Club i 18€ si no ho ets. El pagament s'haurà de realitzar en "cash" en el moment de fer la inscripció a la recepció del Club, fins que no es fa efectiu el pagament la plaça no està assegurada ja que tenim places limitades.El preu inclou aigua, fruita, premis a través de sorteigs i trofeus pels guanyadors.Us hi esperem!!!

 

08/03/2021

Club de Begues informa que enguany per Setmana Santa estem organitzant un Campus Multiesport a les instal·lacions del Club.


Serà un Campus que portarem a terme del 29 de març al 2 d’abril (inclòs) en horari de matí , de 9:00h a 14:00h.

 

Totes les activitats que es duran a terme durant el Campus es realitzaran a les instal·lacions exteriors del Club intentat evitar així el ús d’espais interiors sempre i quan sigui possible. (En cas de inclemències meteorològiques faríem ús dels espais interiors del Club).


Les inscripcions estan obertes a tots aquells infants entre 4 i 12 anys que seran agrupats segons l’edat i com a màxim amb 8 membres per grup.

Els preus per la totalitat de la setmana seran : 100€ pel SOCI del Club i 125€ pel NO SOCI.


Pel que fa a les mesures COVID-19 us informem que serà obligatori l’ús de mascareta excepte quan s’estigui fent l’activitat esportiva en si, que farem control de temperatura a l’entrada de la instal·lació i que el Club disposarà de varis punts de gel hidroalcohòlic per poder-ne fer ús.


Si esteu interessats, feu la vostra inscripció a la recepció del Club de Begues. Tancarem els grups per rigorós ordre d’inscripció.Us hi esperem!!!


 

03/03/2021

Club de Begues us informa que ja disposem d'un nou Servei de Fisioteràpia al Club de Begues.Aquests servei l'oferirà l'Adri Moreno a les instal·lacions del Club a partir d'aquest divendres 5 de Març amb cita prèvia.L'Adrià Moreno és:

Llicenciat en Ciències de la Salut, Fisioteràpia per la Universitat Ramon Llull.

Especialitzat en dietètica i nutrició per la UOC.

Diplomat en Osteopatia Estructural i Carneo-Sacral.

Actualment està cursant Osteopatia Visceral i Pediàtrica.


Els socis del Club de Begues disposaran d'un descompte en totes les sessions de fisioteràpia que es duguin a terme.


Per demanar més informació contacteu amb l'Adri a través de:


Telèfon: 622.03.25.87

Mail: yonopuedosertu@gmail.com

09/02/2021

Club de begues informa que a partir d'aquest mes de febrer ja teniu a la vostra disposició la proposta de classes de pàdel + brunch.


Las classes de pàdel es duran a terme Dimarts i Dijous de 9:30h a 11h a les instal·lacions del Club.

Amb el preu de la classe et regalem un tiquet per valor d'un brunch a consummir de dilluns a divendres a la cafeteria SAUCE de Begues.


Preu de soci 23€

Preu no soci 27€

Us hi esperem!

 

23/01/2021

Club de Begues informa que degut a la pròrroga de les mesures presentades pel govern de Catalunya amb l’objectiu de frenar la propagació de la COVID-19,  hem actualitzat la nostra graella d’activitats dirigides per tal de poder-les dur a terme a les zones exteriors del Club.


Esperem poder oferir-vos, tan aviat es flexibilitzin les mesures en vigor, la totalitat dels serveis que tenim a la vostra disposició habitualment.


Mentrestant, us convidem a gaudir de tot el ventall d'activitats esportives a l’aire lliure permeses dintre de la nostra instal·lació.Us hi esperem!

18/01/2021

Apreciat/da,

com hauràs pogut conèixer a través dels mitjans de comunicació s’allarguen una setmana més les mesures en vers la propagació de la COVID 19  a Catalunya presentades pel govern el passat 4 de gener del 2021.

Així doncs, seguirem amb el gimnàs i vestuaris tancats i amb les classes dirigides i extraescolars virtuals  a través de la plataforma Zoom o bé des de l’Instagram del Club de Begues.

Tant l’escola de tennis com la de pàdel segueix amb la seva activitat habitual i aprofitem per comunicar-vos que dimecres 20 de gener el Club romandrà obert tot el dia al ser la festa  major d’hivern de Begues.

Lamentem no poder dur a terme la nostre activitat habitual mentre durin aquestes mesures i esperem tornar a poder veure-us gaudint del 100% del Club el més aviat possible.

 

Rebeu una abraçada,

CLUB DE BEGUES

05/01/2021

Apreciat/da,

Des del Club de Begues us volem informar de com ens afecta la Resolució SLT/1/2021 que entra en vigor a partir del proper dia 7 de gener,  per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

En  primer lloc, es restringeix l'entrada i sortida del municipi de dilluns a diumenge.

En segon lloc, seguim amb l’activitat esportiva a l’exterior com ja veníem fent amb un màxim de 6 persones i amb els vestidors tancats. Per tant, l’escola de tennis i de pàdel seguiran amb el seu funcionament habitual.

En tercer lloc i com a novetat, queden totalment prohibides les activitats en espais interiors. Així doncs, el gimnàs romandrà tancat i quedaran suspeses les activitats dirigides i extraescolars “Indoor”.  Amb l’objectiu de minimitzar l’impacte d’aquestes mesures el Club proposarà una sèrie d’activitats virtuals  portades a terme pels nostres monitors i que convocarem a través del grup de WhatsApp del Club.


Finalment, esmentar que el servei de restauració seguirà oferint dinars a les instal·lacions del Club de 13:00h fins a 15:30h i menjar per emportar o a domicili fins les 22h de la nit.

Rebeu una forta abraçada!

 

19/12/2020

Benvolgut/da,

el Club de Begues us informa de les següents novetats a partir de dilluns dia 21 desembre fins el 11 de gener:

Pel que fa l'horari del Club comunicar-vos que romandrà obert de dilluns a diumenge de 9h a 21h sense interrupció amb les següents excepcions:

24 de desembre obert de 9h a 15h
25 de desembre tancat
26 de desembre tancat
31 de desembre de 9h a 17h
1 de gener tancat
5 de gener de 9h a 17h
6 de Gener tancat


Pel que fa les noves mesures presentades pel govern en vers el COVID-19, comentar-vos que:

- El horari del Bar serà de 13h a 15:30h dissabtes i diumenges, tot i això seguirem oferint el servei de take away fins les 22h.

- L' ús del gimnàs serà com fins ara amb cita prèvia, però amb l'obligatorietat de portar mascareta des de l'inici fins a la finalització de l'entrenament.

- El programa d'activitats dirigides ha estat modificat degut a que a partir de dilluns serà obligat fer aquestes activitats amb mascareta, quedant les activitats d'alta intensitat excloses temporalment del programa. 

Per últim, des del Club de Begues desitjar-vos que passeu unes molt bones festes plenes de salut i felicitat!!!
 

20/11/2020

El Club de Begues us informa que, després de conèixer les noves mesures presentades pel govern de Catalunya  en la lluita en vers  la propagació del COVID 19, a  partir de dilluns 23 de novembre tornem a obrir les portes del Club als nostres socis i usuaris.

L’horari del Club de dilluns a divendres serà de 9h a 14h i de 16h a 21h. (excepte divendres que tancarem a les 21:30h)

Dissabte i diumenge estarem oberts de 9h a 21:30h.

Per fer ús del Gimnàs  s’haurà de fer amb cita prèvia , al igual que les classes dirigides de TRX i de Ciclo Indoor com ja venim fent abans del tancament del Club.

Us recordem que els vestuaris romandran tancats seguint les mesures proposades pel govern de Catalunya.

El servei de restauració també tornarà a funcionar com normalment amb un aforament del Bar i del restaurant del 30% i un 100% d'aforament de les terrasses exteriors.


Us esperem al Club a  partir de dilluns 23 de Novembre!!!

29/10/2020

Benvolgudes sòcies i socis,

us volem comunicar que ,un cop conegudes les noves mesures presentades per la Generalitat amb l'objectiu de combatre la COVID-19, ens veiem obligats a informar-vos que el Club de Begues romandrà tancat a partir de demà divendres 30 de novembre durant els pròxims 15 dies. 

Si us sorgeix algun dubte o comentari, podeu posar-vos en contacte amb el Club a través del  telèfon mòbil (681.26.02.84) o bé enviar una e-mail a info@clubdebegues.cat.

Esperem poder retrobar-nos ben aviat!!!


La Junta del Club.

 

«  1 2 3 4  »