Notícies

08/08/2021

Club de Begues es posa en contacte amb vosaltres per comunicar-vos novetats en vers la metodologia a utilitzar per reservar els vostres serveis preferits.

Ja tenim a la vostra disposició l’APP del Club a través de la qual  podreu reservar pistes, apuntar-vos a les activitats dirigides, rebre notificacions, crear un cercle d’amistats, etc.


Aquesta APP la podreu trobar buscant CLUB DE BEGUES  en el vostres dispositius a través de l’APP STORE en el cas dels dispositius amb sistema operatiu IOS i en la PLAY STORE en el cas dels dispositius ANDROID.

Per poder entrar a l’APP o l’apartat de reserves de la web necessiteu el vostre “Username” i “Password”. Tots aquells de vosaltres que no els coneixeu o que no els recordeu poseu-vos en contacte amb el Club i us els facilitarem.

En quan a les reserves de pistes ja siguin de tennis, pàdel o frontó dir-vos s’hauran de fer a través de l’APP o través de l’apartat de reserves de la web.

Recordar-vos que els socis podeu fer les reserves a partir de les 20h del dia anterior a la reserva mentre que els no socis les poden fer el mateix dia.


Pel que fa a les reserves d’activitats dirigides s’hauran de fer única i exclusivament a través de l’APP dintre de l’apartat activitats o bé través de la web  dins de l’apartat reserva d’activitats.Si teniu qualsevol dubte contacteu amb el Club a través dels mitjans habituals.

29/07/2021

Club de Begues us vol comunicar que tenim novetats en vers el servei de restauració del Club.

Afortunadament ja tenim recuperat tot l’equip de restauració i aquest dissabte 31 de juliol reprendrem el servei habitual del “xiringuito” i restaurant.

L’horari de servei serà el següent:

De dilluns a dijous de 10h a 22h.

Divendres i dissabtes de 10h fins a les 00:30h. 

Diumenges de 10h fins a 22h.

 

Voldríem aprofitar per agrair als socis propietaris de la Food Truck  pel servei que ens han ofert mentre hem hagut de tancar el “xiringuito” i el restaurant.


Us animem a que vingueu a gaudir del Club !!!

25/06/2021

Club de Begues us vol recordar la normativa en vers el tabac a les instal·lacions del Club.


Només està permès fumar dintre de les instal·lacions del Club en aquelles zones exteriors que formen part de l’àrea de restauració: terrassa, porxo i “xiringuito”.


Us demanem que feu ús dels cendrers que el servei de restauració posa a la vostra disposició i no llanceu les burilles de les cigarretes al terra per tal de mantenir en bon estat el Club.

A la resta de zones interiors i exteriors del Club queda totalment prohibit fumar.

 

Gràcies per la vostra col·laboració!!!!!

21/06/2021

Club De Begues informa que els darrers dies hem gaudit de la visita de l’Escola Jesuïtes de Casp i de L’Institut Ernest Lluch de Barcelona.
 

Els dos grups han tingut un comportament magnífic i han pogut gaudir d’una jornada meravellosa de piscina, pistes de tennis, pistes de pàdel, pista poliesportiva, minigolf, etc.Des del Club de Begues estem encantats de rebre grups escolars que estiguin de fi de curs, equips de diferents modalitats esportives que celebrin finals de temporada, etc.


Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb el Club a través de info@clubdebegues.cat     


Us hi esperem!

18/06/2021

 

Club de Begues us recorda que aquest cap de setmana obrirem puntualment la piscina del Club i que a partir del dia 24 de Juny ja romandrà oberta fins a mitjans de setembre.


L’horari de la piscina serà de 10h a 20h ininterrompudament amb servei de socorrisme continu.


Demanar-vos que respecteu la normativa de la piscina que us presentem
amb aquest cartell per tal de mantenir una magnífica convivència entre tots els usuaris de la piscina.

 

Per altra banda informar-vos que l’accés a la piscina és exclusiu pels socis del Club i pels convidats dels socis que tinguin una antiguitat superior a 3 mesos.

 

El preu de l’entrada a piscina per un convidat serà de 8€, excepte els menors de 5 anys que tindran accés gratuït.

 

Podreu comprar “Packs” de 10 entrades per 65€ a la recepció del Club.
 

 Si els convidats son familiars directes no caldrà la presència del soci en el moment de l’accés a piscina però si la comunicació al personal de recepció.

 

Si els convidats son familiars indirectes o amics, caldrà la presència del soci per accedir a la piscina.
Veniu a gaudir del Club!!!!!

17/06/2021

 

Club de Begues informa que tenim diferents novetats per aquest cap de setmana.

La primera novetat és que a partir de demà divendres 18 de Juliol el Club tindrà el següent horari d’estiu:

De dilluns a dijous
à Obrirem a les 8:00h i tancarem a les 22:00h.
Els divendres
à Obrirem a les 8:00h i tancarem a les 1:00h
Els dissabtes
à Obrirem a les 9:00h i tancarem a les 1:00h.
Els diumenges
à Obrirem a les 9:00h i tancarem a les 22:00h.

 

La segona novetat és que a partir de demà tots els socis i usuaris del Club podreu tornar a fer ús de les dutxes del Club que estan ubicades als vestidors de piscina. Aprofitem per recordar-vos que les taquilles dels vestidors del Club funcionen amb monedes d’un euro.

 

Finalment comentar-vos que a partir de demà per la tarda el servei de Bar es durà a terme al “Xiringuito” del Club ubicat al costat de la piscina en el següent horari:

De dilluns a dijous
à Obrirem a les 10:00h fins les 22:00h.
Els divendres
à Obrirem de 10:00h a 1:00h
Els dissabtes
à Obrirem de 9:30h a 1:00h
Els diumenges
à Obrirem de 9:30h a 22:00hVeniu a gaudir de l’estiu al Club!!!!!

16/06/2021

Club de Begues informa que per aquest mes de juliol us tenim preparades moltíssimes activitats infantils a les nostres instal·lacions.

Podeu gaudir del Casal d’Estiu lúdic-esportiu que organitza el Club conjuntament amb l’empresa Temps de Lleure i amb l’ajuda de l’Ajuntament de Begues.


Pels amants del tennis podeu fer la inscripció al Stage de Tennis que organitza el director de l’escola de tennis José Carayol amb la col·laboració del Club.
 

Per aquells que vulgueu millorar el vostre estil de natació us tenim preparats Cursets de Natació i Classes particulars a concretar amb la monitora.

Si per la tarda encara teniu ganes de passar-vos-ho bé doncs us oferim un Programa d’Activitats infantils de Tarda on podreu escollir entre: Hip-Hop, Fútbol, Jazz Dance, Patinatge artístic.

Per altra banda informar-vos que tots aquells que sigueu avis i àvies i porteu com a socis de Club més de 3 mesos podeu  fer socis els vostres nets durant els mesos d’estiu pagant una Quota  Net valorada en 50€ mensuals per net.

Aquesta Quota Net estarà exempta de la penalització d’un any sense poder  tornar a donar-se d’alta en el moment que es doni de baixa.

Tota la informació en vers aquestes activitats la podeu trobar a  www.clubdebegues.cat  o bé preguntant a la recepció del Club.


Veniu a gaudir del Club!!!!!

12/06/2021

 

Club de Begues informa que dilluns 14 de Juny obrim inscripcions per l'americana mixta de pàdel del divendres 25 de Juny de 20h a 22h.

Inclou:

Aigua
Trofeus pels guanyadors
Pilotes noves
2 cerveses/ refrescs
Braves 


Les inscripcions es faran única i exclusivament a la recepció del Club.


Us hi esperem!!

31/05/2021

Club de Begues informa que a partir d’aquesta setmana allarguem l'horari de tancament del Club les nits de divendres i dissabtes fins les 24h.

 

Recordeu que el lloguer de les pistes entre setmana i diumenges podrà realitzar-se fins les 21:30h mentre que divendres i dissabtes fins a les 22h.

Aprofitem per comunicar-vos que la piscina del Club obrirà de manera puntual el cap de setmana del 19 i 20 de Juny en un primer moment i de manera permanent des del 24 de Juny fins el 12 de Setembre.

L’horari d’obertura de la piscina serà de 10h del matí fins a 20h del vespre ininterrompudament.

 

Veniu a gaudir de l’estiu al Club!

18/05/2021

CLUB DE BEGUES  informa que enguany tornem a organitzar el STAGE DE TENNIS D’ESTIU a les nostres instal·lacions juntament amb el director de l’escola José Carayol.

Serà un STAGE exclusivament de tennis tot i que es complementaran amb activitats poliesportives i aquàtiques.

Totes les activitats del STAGE estaran subjectes als protocols d'actuació i mesures de prevenció del Covid-19 que hi hagi dictaminades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el moment de la realització del stage.

La durada del STAGE serà del 28 de Juny fins el 6 d’agost en un primer període que continuarà el 30 d’agost quan iniciarem el segon període que durarà les dues primeres setmanes de setembre. Les inscripcions es podran realitzar com a màxim fins 5 dies abans de l’inici de la setmana de STAGE desitjada.

Aquest any tenim dos opcions de STAGE DE TENNIS:


ESCOLA DE TENNIS 1:

Horarià de dilluns a divendres de 8:30h a 13:30h

Límit d’alumnesà 25 Alumnes (Màxim 6 alumnes per pista)

Edats à de 9 anys a 17 anys.

Preus à 110€ socis / No socis 120€

*Es consideren socis aquells participants que portin 90 dies o més com a socis del Club de Begues.

 

ESCOLA DE TENNIS 2:

Horarià de dilluns a divendres de 11:00h a 13:30h

Límit d’alumnesà 16 Alumnes (Màxim 8 alumnes per pista)

Edats à de 6 anys a 8 anys.

Preus à 65€ socis / No socis 70€

*Es consideren socis aquells participants que portin 90 dies o més com a socis del Club de Begues.

 

INSCRIPCIONS:

Des de dilluns 17 de Maig ja teniu obert el procés d’inscripció que serà exclusivament online a través de la nostra pàgina web i on es farà el pagament mitjançant una passarel·la de pagament.

A l’hora de fer la inscripció haureu de descarar-vos el PDF de la fulla d’autoritzacions que complimentada haurà de ser enviada a: info@clubdebegues.cat.   

Per qualsevol dubte podeu contactar amb el Club a través dels canals de comunicació habituals,

Us hi esperem!

14/05/2021

Club De Begues informa que amb l’eliminació del toc de queda a partir d’avui l’horari d’obertura del Club serà el següent:

DILLUNS
à 8:30h a 14h i de 16h a 21:30h

DIMARTS à 8:30h a 14h i de 16h a 21:30h

DIMECRESà 8:30h a 14h i de 16h a 21:30h

DIJOUS à 8:30h a 14h i de 16h a 21:30h

DIVENDRESà 8:30h a 14h i de 16h a 23:30h

DISSABTE à 9h a 23:30h

DIUMENGES à 9h a 21:30h

 

Aprofitem per comunicar-vos que el servei de restauració estarà obert:

DIMECRES I DIJOUS
à 17h a 21:30h

DIVENDRES à 17h a 23:30h

DISSABTES à 10h a 23:30h

DIUMENGE à 10h a 21:30h.

 

Veniu a gaudir del Club!!

 

14/05/2021

Club de Begues informa que enguany tornem a organitzar el CASAL D’ESTIU municipal a les nostres instal·lacions.

Tenim l’alegria de poder comunicar-vos que seguim amb la coorganització del Casal amb l’empresa TEMPS DE LLEURE per tercera edició consecutiva.

Totes les activitats que proposem durant el Campus estan dissenyades per la participació activa dels nens i nenes. Mitjançant diferents jocs, esports i tallers, tots ells adequats a les diferents edats dels nens/es, aprendran mentre es diverteixen de manera segura i estimulen la imaginació.

Amb les diverses activitats es potenciarà també valors com són la convivència i les relacions interpersonals en un ambient totalment diferent al que viuen durant la resta de l’any.

Les activitats han de ser experiències positives i enriquidores per la persona, per això a l’hora de desenvolupar-les sempre tenim present aquests 3 factors:

SEGURETAT + DIVERSIÓ + APRENENTATGE

 El campus l’enfoquem des d’una perspectiva de lleure i lúdica i en cap cas competitiva i el joc serà l’eina principal per treballar, ja sigui en les activitats esportives, les de lleure, etc.

Totes les activitats del casal estaran subjectes als protocols d'actuació i mesures de prevenció del Covid-19 que hi hagi dictaminades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el moment de la realització del casal.

El Casal anirà destinats a tots aquells nens i nenes que hagin cursat P3 fins a 12 anys.

Començarem el 28 de Juny  i estarem fins el 10 de setembre sempre hi quan hi hagi el mínim quòrum per setmana de 30 inscrits. Les inscripcions es podran realitzar com a màxim fins 5 dies abans de l’inici de la setmana.


El proper dilluns dia 17 de Maig  a les 17:30h portarem a terme una reunió virtual per tots aquells que necessiteu més informació a través del següent link:

https://zoom.us/j/98436140331?pwd=b3orSndtT09nNDlveW16OEhWTldkZz09


TORNS I PREUS:

Matí de 9h a 13:30h à 85€ per setmana

Migdia de 9h a 15h (inclou dinar restaurant)  à 130€ per setmana

Tarda de 9h a 17h (inclou dinar al restaurant) à 150€ per setmana

*Els participants que portin 90 dies o més com a socis del Club de Begues podran gaudir d’un 10% de descompte en els preus presentats.

SERVEIS EXTRES:

Acollida de 8h a 9h à 15€ setmanals

Menús de menjador puntuals à 10€

 

INSCRIPCIONS:

A partir del mateix dilluns 17 de Maig un cop finalitzada la reunió virtual obrirem el procés d’inscripció que serà exclusivament online a través de la nostra pàgina web i on es farà el pagament mitjançant una passarel·la de pagament.

A l’hora de fer la inscripció haureu de descarar-vos els PDF de  la declaració responsable en vers el COVID-19 i la fulla d’autoritzacions. Aquesta documentació complimentada juntament amb la fotocopia de la targeta sanitària haurà de ser enviada a: info@clubdebegues.cat

Per qualsevol dubte podeu contactar amb el Club a través dels canals de comunicació habituals,

Us hi esperem!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

«  1 2 3 4  »