DADES

CASAL ESTIU 2023
- Data d'inici 26/06/2023 - Data finalització 28/07/2023
INSCRIPCIÓ Casal d'estiu organitzat pel Club de Begues i Serveis ELA Gavà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues

INFORMACIÓ

En cas de voler inscriure a un nen o nena al Casal d'estiu, cal seguir els següents passos:

INSCRIPCIONS OBERTES A PARTIR DE L'1 DE MAIG!!!

1. ACCÉS

- Si és la primera vegada, has de crear un compte del Club de Begues amb les dades del nen o nena (el seu nom, cognoms, data de naixement...). Si es posen les dades del pare/mare/tutor legal, no us podreu inscriure.

- En cas de tindre un compte ja creat i no recordar la contrasenya, poseu-vos en contacte amb la recepció del Club trucant al 93.639.00.00 o enviant un correu a info@clubdebegues.cat.

- En cas de no voler duplicar el compte, una tercera opció és vincular a l'infant al compte ja creat del pare/mare/tutor legal. D'aquesta manera sí que podreu inscriure als nens i nenes des del compte personal d'un adult.

2. DOCUMENTS

Abans d'accedir a la inscripció, trobareu dos documents PDF situats a la part inferior d'aquesta mateixa pàgina: INSCRIPCIÓ i AUTORITZACIONS.

Tots dos han de ser impresos, s'han de completar i signar per, posteriorment, escanejar-los i enviar-los a la adreça de correu info@clubdebegues.cat. En cas de no poder realitzar tots els passos, el personal del Club us atendrà i ajudarà de forma presencial a la nostra recepció.

3. INSCRIPCIÓ

Un cop s'accedeix, haureu de seleccionar el nen o nena que voleu inscriure al Casal, escollir el grup d'edat (vinculat amb l'any de naixement), marcar les setmanes que anirà i triar el torn. Si cal comunicar alguna observació, ho podreu fer a continuació. 

La inscripció és setmanal, així que si algú té la necessitat de modificar-ho (per exemple, perquè en una mateixa setmana l'infant no farà cada dia el mateix torn), que contacti amb la recepció del Club trucant al 93.639.00.00. 

4. PAGAMENT

Un cop inscrit el participant, s'han d'acceptar les condicions i cal validar-ho per mirar si hi ha algun error. Si tot és correcte, el següent pas és confirmar la inscripció i procedir al pagament virtual del Casal. Si no es fa en aquell moment, el nen o nena no quedarà registrat. 

En cas de dubtes o problemes, amb aquest pas o amb la inscripció en general, el personal del Club us atendrà i ajudarà de forma presencial a la nostra recepció.

 

FITXERS