Notícies

23/01/2021

Club de Begues informa que degut a la pròrroga de les mesures presentades pel govern de Catalunya amb l’objectiu de frenar la propagació de la COVID-19,  hem actualitzat la nostra graella d’activitats dirigides per tal de poder-les dur a terme a les zones exteriors del Club.


Esperem poder oferir-vos, tan aviat es flexibilitzin les mesures en vigor, la totalitat dels serveis que tenim a la vostra disposició habitualment.


Mentrestant, us convidem a gaudir de tot el ventall d'activitats esportives a l’aire lliure permeses dintre de la nostra instal·lació.Us hi esperem!

18/01/2021

Apreciat/da,

com hauràs pogut conèixer a través dels mitjans de comunicació s’allarguen una setmana més les mesures en vers la propagació de la COVID 19  a Catalunya presentades pel govern el passat 4 de gener del 2021.

Així doncs, seguirem amb el gimnàs i vestuaris tancats i amb les classes dirigides i extraescolars virtuals  a través de la plataforma Zoom o bé des de l’Instagram del Club de Begues.

Tant l’escola de tennis com la de pàdel segueix amb la seva activitat habitual i aprofitem per comunicar-vos que dimecres 20 de gener el Club romandrà obert tot el dia al ser la festa  major d’hivern de Begues.

Lamentem no poder dur a terme la nostre activitat habitual mentre durin aquestes mesures i esperem tornar a poder veure-us gaudint del 100% del Club el més aviat possible.

 

Rebeu una abraçada,

CLUB DE BEGUES

05/01/2021

Apreciat/da,

Des del Club de Begues us volem informar de com ens afecta la Resolució SLT/1/2021 que entra en vigor a partir del proper dia 7 de gener,  per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

En  primer lloc, es restringeix l'entrada i sortida del municipi de dilluns a diumenge.

En segon lloc, seguim amb l’activitat esportiva a l’exterior com ja veníem fent amb un màxim de 6 persones i amb els vestidors tancats. Per tant, l’escola de tennis i de pàdel seguiran amb el seu funcionament habitual.

En tercer lloc i com a novetat, queden totalment prohibides les activitats en espais interiors. Així doncs, el gimnàs romandrà tancat i quedaran suspeses les activitats dirigides i extraescolars “Indoor”.  Amb l’objectiu de minimitzar l’impacte d’aquestes mesures el Club proposarà una sèrie d’activitats virtuals  portades a terme pels nostres monitors i que convocarem a través del grup de WhatsApp del Club.


Finalment, esmentar que el servei de restauració seguirà oferint dinars a les instal·lacions del Club de 13:00h fins a 15:30h i menjar per emportar o a domicili fins les 22h de la nit.

Rebeu una forta abraçada!

 

19/12/2020

Benvolgut/da,

el Club de Begues us informa de les següents novetats a partir de dilluns dia 21 desembre fins el 11 de gener:

Pel que fa l'horari del Club comunicar-vos que romandrà obert de dilluns a diumenge de 9h a 21h sense interrupció amb les següents excepcions:

24 de desembre obert de 9h a 15h
25 de desembre tancat
26 de desembre tancat
31 de desembre de 9h a 17h
1 de gener tancat
5 de gener de 9h a 17h
6 de Gener tancat


Pel que fa les noves mesures presentades pel govern en vers el COVID-19, comentar-vos que:

- El horari del Bar serà de 13h a 15:30h dissabtes i diumenges, tot i això seguirem oferint el servei de take away fins les 22h.

- L' ús del gimnàs serà com fins ara amb cita prèvia, però amb l'obligatorietat de portar mascareta des de l'inici fins a la finalització de l'entrenament.

- El programa d'activitats dirigides ha estat modificat degut a que a partir de dilluns serà obligat fer aquestes activitats amb mascareta, quedant les activitats d'alta intensitat excloses temporalment del programa. 

Per últim, des del Club de Begues desitjar-vos que passeu unes molt bones festes plenes de salut i felicitat!!!
 

20/11/2020

El Club de Begues us informa que, després de conèixer les noves mesures presentades pel govern de Catalunya  en la lluita en vers  la propagació del COVID 19, a  partir de dilluns 23 de novembre tornem a obrir les portes del Club als nostres socis i usuaris.

L’horari del Club de dilluns a divendres serà de 9h a 14h i de 16h a 21h. (excepte divendres que tancarem a les 21:30h)

Dissabte i diumenge estarem oberts de 9h a 21:30h.

Per fer ús del Gimnàs  s’haurà de fer amb cita prèvia , al igual que les classes dirigides de TRX i de Ciclo Indoor com ja venim fent abans del tancament del Club.

Us recordem que els vestuaris romandran tancats seguint les mesures proposades pel govern de Catalunya.

El servei de restauració també tornarà a funcionar com normalment amb un aforament del Bar i del restaurant del 30% i un 100% d'aforament de les terrasses exteriors.


Us esperem al Club a  partir de dilluns 23 de Novembre!!!

29/10/2020

Benvolgudes sòcies i socis,

us volem comunicar que ,un cop conegudes les noves mesures presentades per la Generalitat amb l'objectiu de combatre la COVID-19, ens veiem obligats a informar-vos que el Club de Begues romandrà tancat a partir de demà divendres 30 de novembre durant els pròxims 15 dies. 

Si us sorgeix algun dubte o comentari, podeu posar-vos en contacte amb el Club a través del  telèfon mòbil (681.26.02.84) o bé enviar una e-mail a info@clubdebegues.cat.

Esperem poder retrobar-nos ben aviat!!!


La Junta del Club.

 

26/10/2020

Apreciat/da,

 

Com ja sabreu, des d'ahir diumenge s'apliquen al nostre territori restriccions de mobilitat nocturna que implica, bàsicament, la prohibició de desplaçaments i la circulació per les vies públiques de les 22 a les 6 hores.

 

Aquesta prohibició implica l'obligació de tancament de les instal·lacions esportives a les 21 hores, per tal de possibilitar que els usuaris puguin arribar als seus domicilis abans de les 22 hores.

En principi, el termini d’aplicació d’aquestes mesures és de dues setmanes però si hi hagués qualsevol novetat us informaríem degudament.

Cuideu-vos!!

 

 

01/10/2020

Club de Begues informa que a partir de demà divendres 2 d'octubre tornem a tindre obert el Bar i el Restaurant.

L'horari en temporada d'hivern serà el següent:

DILLUNS DE 17 A 22H
DIMARTS DE 17H A 22H
DIMECRES FESTIU (EXCEPTE SI HI HA FUTBOL)
DIJOUS DE 17H A 22H
DIVENDRES DE 17H A 1:00H.
DISSABTES DE 10H A 1:00H
DIUMENGE DE 10H A 22H

Per fer qualsevol reserva truqueu al 681.027.266. 

29/09/2020

Club de Begues informa de la nova tarifa LOW COST de lloguer de pistes de pàdel per tots aquells que no siguin socis o sòcies del Club.

Aquesta tarifa podrà ser aplicada de dilluns a divendres de 9h a 13h a partir d'aquesta setmana i fins el 31 de Maig.

El preu de la tarifa per jugar 1h 30' serà de 15€/pista. Així doncs, tots aquells que vulgueu reservar pista ho podeu fer a través de la nostra pàgina web (www.clubdebegues.cat) dintre de l'apartat de reserves o bé trucant al Club (93.639.00.00). 

Aprofitem per comunicar-vos que demà al matí finalitzarem amb les tasques de manteniment de les pistes de pàdel quedant disponibles per a tots vosaltres a partir de les 17h.

Us hi esperem!

26/09/2020

El Club de Begues Informa que a partir de dilluns disposem del nou programa d’activitats dirigides per aquesta temporada de tardor/hivern.

Recordar-vos que hi ha dues activitats dirigides que s’ha de trucar al Club per poder reservar plaça com son: Ciclo Indoor i TRX.

Per la resta d’activitats no cal reservar, l’únic indispensable és que porteu la vostra pròpia màrfega per tal d’intentar minimitzar els riscos de contagi del COVID-19.

Les activitats dirigides son gratuïtes per tots els socis, en el cas que no ho siguis hauràs d’abonar 7€ per classe a la recepció del Club abans d’iniciar la sessió.

 Finalment comentar-vos que el Club gestiona un grup de WhatsApp d’activitats dirigides on comuniquem qualsevol novetat que hi pugui haver referent al programa d’activitats. Si esteu interessats en formar part d’aquest grup sol·liciteu-ho al personal de recepció.

Us hi esperem!!!!


  

01/09/2020

Us informem que a partir del dilluns 14 de setembre podeu aprofitar les classes de hip hop. Si tens entre 5 i 14 anys i t'agradaria ballar, t'esperem😁🙌

01/09/2020

Bona tarda! El proper mes de setembre està ple d'activitats per a gaudir.
Us esperem a les classes de patinatge artístic a partir del dijous 17 de setembre 🤸🏽‍♀️🔝⛸️ (Entre 5 i 14 anys)

«  1  »